Erzurum Tarım ve Hayvancılık fuarları için geri sayım başladı

İki Fuar Tek Çatı Altında
Tüyap Erzurum - Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde 19-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Erzurum Tarım ve Erzurum Hayvancılık Fuarları’nda Tarımsal Mekanizasyon ve İlgili Teknolojiler, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Tohum, Organik Tarım Ekipmanları, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Süt Endüstrisi, Hayvan Sağlığı ve Veterinerlik Hizmetleri ve İlgili Ürünler başta olmak üzere çeşitli sektörel ürünler tek çatı altında sergilenecektir.
Sektörün Bölgedeki Büyük Buluşması
360.000 hektar işlemeli tarım arazisi, 1,6 milyon hektar mera alanı, 700 bin Büyükbaş, 750 bin civarında Küçükbaş hayvan varlığı, Türkiye iller sıralamasında büyükbaş hayvan sayısı bakımından 2, büyükbaş hayvanlardan elde edilen süt miktarı bakımından 3.sırada yer alması ile önemli bir potansiyele sahip olan Erzurum’da gerçekleşecek fuarlar, bölgenin sektördeki gücü açısından önem taşımaktadır. Erzurum Tarım ve Erzurum Hayvancılık 2018 Fuarları kapsamında Tüyap Yurtdışı Bölge ofislerinin çalışmaları sonucu gerçekleştirilen pazarlama faaliyetleri ile Azerbaycan, Gürcistan, İran’dan düzenlenecek alım heyetleri ile Yurtiçinden gelecek olan binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapılması planlanmaktadır.
Ziyaret Saatleri
19-22 Eylül 2018 tarihleri arasında 09.30 - 19:00 saatlerinde,  23 Eylül günü ise saat 17.00’a kadar ziyarete açık olacaktır. Fuarlarla ilgili  ayrıntılı bilgi edinmek için www.erzurumtarimvehayvancilikfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.

Özlem Demir
Proje Pazarlama Uzmanı